erogert-1

Panairi i Bujqësise 2017

Erogert Shpk ishte i pranishëm ne Panairin e Bujqësisë 2017 zhvilluar në Tiranë në muajin Dhjetor 2017.
Kompania shpalosi gamën e produkteve, duke krijuar dhe tërhequr vëmëndjen e publikut për ushqimet Naturale, oranike dhe 100% nga pula ushqyer Bio.