Kontaktoni me ne!

Plotësoni fushat më poshtë për të patur nje komunikim me ne.


Qendra

Radostinë, Rruga Fier-Seman KM3
Email: [email protected]
Celular: +355 69 55 43 252

Dyqanet

Në çdo qytet të Shqipërisë ku shihni
logon erogert gjeni edhe produktet
erogert- pularia radostinë

Produktet

Pulat e Radostinës përmbajnë dukshëm logon
dhe çdo produkt pa logo mund të mos jetë erogert,
me shijen, garancinë, dhe vlerat ushqimore speciale