Rritje Naturale

Ushqime vetëm bio, pa suplemente dhe nxitës, për një rritje graduale siç e do tradita.
Më Shumë

Thertore Moderne

Thertore Automatizuar, teknologji e fundit italiane, për te siguruar higjene dhe standarte.
Më shumë

Transport Special

Shpërndarje vetëm me mjete transporti me sistem frigoriferik, për produkte te sigurta.
Më shumë

Pulat Erogert Radostine

Zgjedhje e Duhur në Shije dhe Cilësi

100% Naturale

Rritje me ushqime 100% organike naturale si misër, sojë e vitamina, pa suplemente, garanton produkte të shëndetshme.

E Shijshme

Zgjedhja e Ushqimit Natural, Rritja Graduale e Pulave, pa nxitës, duke lëvizur lirshëm garanton shijen specifike të veçantë

E Freskët

Pasi kalon në thertore te modernizuar automatike, kur theret në standartet me te larta të higjenës shpërndahet menjëhere me mjetet e transportit frigorifer, për të siguruar freskinë.